The Shrine

The Shrine spiller igjen til dans og rabalder på Opera i god velkjent stil med en god blanding av DJ’s og live musikk på toppen. Denne gangen har vi også klart å få med en liten mini-konsert før Torkel snurrer igang platemaskineriet sitt, og det er ingen ringere enn Sanjally som skal traktere koraen sin i tillegg til et knippe av lokale krefter dere alle sikkert har sett før, noen mer privat enn andre.

Siden denne kvelden tilfeldigvis samtreffer med vår kjære saksofonist, Jon Trygve Olsen’s 26-årsdag, så føltes det naturlig å samtidig invitere til festlig lag. Vi håper på en svett og moro aften. Gjør du?

Litt om Sanjally Jobarteh, Griot og Kora-musiker:

Sanjally Jobarteh er født i Gambia,1962. Som sin far Amadou Bansang Jobarteh er han griot og kora-musiker. Oppvokst i en musikerfamilie turnerte han i unge år mye med sin far i England og Amerika. Han har virket som freelance-musiker i Norge over en rekke år og blant annet spilt med Mari Boine og Javid Afsari Rad (Combonations). Sanjally er bosatt i Bergen, hvor han også fronter to grupper med mandinka-musikk som spesiale.

HUSK! Kom tidlig! Vi begynner presis kl. 23:30…

Og til slutt en liten teaser:

Legg til ekstern kalender…