Juleshow

Vi har samlet de gøyeste folkene vi vet om og serverer et juleshow av beste kvalitet. Le julen inn med det morsomste bergen har å tilby av den nye humoren. Frekt, originalt og smekkfullt av latter!

Grim Moberg:
Grim er på rasende fart oppover Standup-stjernehimmelen. Med glimrende opptredener på alle scener han står på er Grim blitt en juggernaut innen Bergensk Stand Up. Dette er også fordi han er litt tjukk. Men, mest av alt er han morsom, ekstremt morsom. Og no ringer han julen inn med latterbjeller på Rick´s.

Christoffer Schjelderup:
Denne mannen er allerede en levende legende innen Standup I Bergen. Han er en av grunnleggerne for klubben vår og han opptrer alltid med krasshet og bravur. Han er sint og morsom mot alle, uansett høyde, religion, rase eller om du er rødhåret. Christoffer er rett og slett en komikers komiker.

Tomas Nesse
Fanagutt med talent for komikk. Intelligent humor, velskrevet og originalt, fremført med en fintunet timing som de fleste kan misunne. Tomas er den typen som bare er morsom og når det er jul, da leverer Tomas kun det beste. Humor pakket inn i finurlighet! Det er bare å takke.

Vidar Hodnekvam
Vidar har hatt en fabelaktig høst med nye tekster som har tatt publikum med storm over det ganske land. Han gleder seg vilt til å være med på å skape god julestemning foran vårt herlige publikum på Rick´s.

[Bilde]

Show: 20.30
Alder: 18år
Pris: 200,-(+ avg)
Sted: Ricks

Legg til ekstern kalender…