Julegløgg og pepperkaker? (Var juleverksted for skogens dyr)

Prøver å dra i gang enda en førjulssosialisering, denne gang med mål om å få laget noen fine presanger! Juleverksted er bra greier.

Tanken er at vi kommer med forslag til fine ting vi kan lage og at alle skaffer til veie noe av det vi trenger. Noen idéer sånn i farten:

  • Snøkuler (Norgesglass, snøpulver, vann, lim, silikon og morsom figur)
  • Knekk (oppskrift, anyone?)
  • Konfekt (ditto?)
  • Pepperkaker
  • Til/fra-lapper

Kom med flere idéer og list gjerne opp hva som trengs! Kanskje noen er veldig flinke til noe og vil lære de andre? Vi bestemmer oss for hva vi vil lage, sørger for at alt som trengs blir kjøpt inn og møtes til dyst så snart det mørkner (fra klokken fem – eller før?). Gløgg og pepperkaker er et must, ellers tar man med litt drikke om man ønsker det. Etter hvert som alkohol, sukker og løsemidler begynner å virke beveger vi oss gjerne en tur ut på byen. Høres ut som en plan? Ja. Kom, bli med!

Jeg har stekeovn, panner, saks, lim, CD-brenner (om noen vil lage hjemmebrente CDer), papir etc. Jada.

Men siden nesten ingen har meldt seg på og jeg er fullstendig tom for idéer tror jeg det beste er å moderere seg. Jeg tenker det er like greit å slappe av med litt gløgg og pepperkaker på ettermiddagen. Om noen vil, da. Send PM eller SMS om du vil komme en tur. Åpent hus fra 18 til 21! Om noen tar med seg en flaske billig rødvin eller noe er det kult. Mobilnummeret mitt finner du lett på 1881.no. Ok? Bra!

Legg til ekstern kalender…