Naken Lynsj

Den enda utitulerte forestillingen skal etter planen møte dagens lys på årets julemarked, den skal bestå av en serie en-aktere, skrevet av forskjellige forfattere som har til felles det at de fortsatt befinner seg i etableringsfasen av sitt forfatterskap. Disse har blitt valgt ut og spurt på grunn av sitt åpenbare talent og tilknytning til Trondheim.

Bak den mystiske tittelen Naken Lynsj hviler det et litt mindre mystisk konsept. Grunntanken er et ønske om å skape en plattform hvor trønderske forfattere, instruktører, scenografer, skuespillere, o.s.v, i etableringsfasen skal få lov til å vise frem sakene sine på en scene, foran et virkelig publikum. Håpet er å skape et konsept som blir en del av Trondheims kulturelle fauna og som tilfører byen en ny arena for byens scenekunstnere. Det finnes vanvittig mange talentfulle folk i Trondheim som trenger et sted å vise seg frem på, samtidig trenger publikum i Trondheim et sted hvor de kan bli informert om hva sin egen by har å by på. Naken Lynsj er første pilotprosjekt imot dette konseptet.

Problemstillingen vi har valgt å fokusere på i den første forestillingen er hva som skjer når seks forskjellige
dramagrupper skal tolke seks forskjellige dramatiske tekster utstyrt med de samme begrensende forholdsreglene. Ethvert ledd av oppsetningen (forfattere, instruktører, skuespillere) har derfor blitt utstyrt med et sett dogmer som de må forholde seg til når de skal løse oppgaven sin.

Velkommen til en uhøytidlig aften i Lavvoen på Torvet med «Naken Lynsj» !

Legg til ekstern kalender…