Klubb Kannibal: Sesongavslutning

[Bilde]

KLUBB KANNIBAL inviterer….

SVENSSON AUDINHO BJØRN TORSKE CHAKA PUFS

ÅRSAVSLUTNING JULEBORD SESONGAVSLUTNING KJEMPEFEST

KOKOS ANANAS KAVA

Klubb Kannibal feirer en feiende flott sesong (og egen fortreffelighet!) med kjempefest og du er så heldig å bli invitert! Homseklubben Fincken er åsted og kannibalene Audinho og Svensson leker vertskap mens de slåss om å vise fram sine største låter fra året som har gått. Ingen rytmisk sjanger skal bli oversett. Vi lover!
Men,vi vil også feste litt siden det er siste gang for i år og greier… så da har vi invitert legenden Bjørn Torske som har lovet oss et inspirert tropisk og kannibalistisk diskosett. Det gleder vi oss til! Fortvil dog ikke alle grisete basshuer! Ungfolen Tarek fra Chaka Puffs kommer også og han har baggen full av grisete ghetto-tech, eller hva man nå kaller det, Baile Funk og Kuduro. Forvent en høyst smakelig og variert aften. Kom gjerne tidlig for et bord, men strengt tatt kommer du ikke til å trenge det… siden musikken er så jævelig bra, ikke sant!

Jo også lover vi som vanlig ekstatisk stemning, klining og dansing i alle kroker og rom, og kokos og annanas, naturligvis!

Hengiven hilsen

dine yndlingskannibaler

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…