- KLUBBKVELD - Onsdag 20. januar.

Stian Glopholm, bedre kjent som Blipp, er allerede velkjent blant kidsa i byen. Han er en av norges beste beatboxere, og det kombinerer han fint med komikk som gjorde at vi ble veldig imponert under hans debut i høst. Nå er han klar for Ricks og vi gleder oss!

Nils Erik Flatø er en fremmadstormende komiker fra Oslo som gjorde seg spesielt bemerket på standupfestivalen i Oslo og Humorfestivalen i Stavanger. Med et finsmurt og feilfritt snakketøy, spyr han ut morsomheter i et enormt tempo. Moro!

Eirik Del Barco setter opp sitt første helaftens komishow siden kritiker- og publikumssuksessen “Herbjørns Verden”. Siden den gangenhar han vært overalt, og denne gangen er han der vi liker han best. Alene med en mikrofon, bevæpnet kun med sin egen genialitet!

Linda Mahala Mathiassen er kreativ til det sinnsyke. Hun skriver, regisserer, spiller, er med å lage barne-tv og selvfølgeig står hun opp som en av de beste og mest originale artistene i landet. Alltid en glede å ha besøk av Mahala.

Konf: Vidar Hodnekvam har nå gjort standup både i USA og i England og begynner å bli en internasjonal stjerne. Og det fortjener han, for han holder internasjonale klasse! Nå er han på hjemmebane…han pleier å være best her.

Dørene åpner: 20:00

Showstart: 21:00

Cc: 120,-(Inkl. billettavgift)

Legg til ekstern kalender…