Lovecult & Leiv Reed - samt ølkveld på Garage

Fra "Garage.no":http://www.garage.no:

20. januar presenterer Buddy Bergen – et program av studentene i Røde Kors Ungdom, to band i anledning Internasjonal Uke ved UiB. Det ene er Lovecult og den andre er Leiv Reed. Og det er fri entré.

LOVECULT
Lovecult er en vennegjeng på 6 med forskjellige inspirasjonskilder som smeltes sammen til et deilig produkt, derav navnet Lovecult. Av Urørt omtalt som “lyden av 60-tallet som vellykket blander seg med 70-tallets krautrock og 80-tallets shoegazer-pop”. Musikken føles drømmende, mystisk, sofistikert og sexy. – En herlig blanding med andre ord! Bandets nye øvingslokale har de fått innredet i samme stil som The Black Lodge fra Twin Peaks. Overføringen av denne atmosfæren til musikken utføres med klasse; å høre Lovecult uten å bli dratt inn i sekstettens forføreriske univers skal mye til. Kom på Garage 20. Januar og opplev litt magi!
www.myspace.com/lovecultbergen


LEIV REED
Leiv Reed er en omreisende spillemann fra Sogn & Fjordane, med base i Bergen. Han har vært på toppen av Macchu Picchu, i dype jungler i Bolivia, sovet i tornekratt i Biarritz, badet i Douro, drukket i Donau, sover i Wien, sovet på togskinnene i Reggio D’Emilia, sovet i rundkjøringen ved stranden i San Sebastian. Spilt på gaten i Paris, i Göttingen, i Trondheim, ja, og på Bylarm. En tungblandet cocktail av romaniblod, sameblod og nordfjording-blod er ikke lett å holde i sjakk, da må det musikk til, og reising – i sinn og gjennom land. Med seg live kan han blant annet ha Bosse Litsheim (Ai Phoenix) og Jørgen Sandvik (Real Ones) og Heidi Torsvik. Leiv Reed legger ut mye av det han lager for nedlasting gratis, både på last.fm, Urørt og Myspace.
www.myspace.com/leivreed

Vi ønsker alle studenter velkommen til en musikkfylt aften som er helt gratis!
Dør åpner kl. 21. – 18 års grense – Fri entré


Dessuten er onsdag ølkveld på Garage! Fine priser på god øl. Ikke utrolig spennende utvalg, men Newcastle Brown Ale og Tiger til 39 er ikke verst. Dessuten et par varianter fra Haandbryggeriet og litt annet fra inn- og utland.

Legg til ekstern kalender…