DUGNAD FOR HAITI - STØTTEKONSERT

Bergenske musikere stiller opp gratis på støttekonsert for jordskjelv-ofrene på Haiti, i håp om at de kan bidra til å samle inn midler som skal gå uavkortet til redningsarbeidet.

Situasjonen på Haiti etter jordskjelvet er verre enn hva utenforstående kan forestille seg, og befolkningen blir fremdeles rammet av etterskjelv. Situasjonen er med andre ord svært kritisk, og befolkningen trenger all hjelp de kan få til å komme seg gjennom denne forferdelige krisen. Aktører i det bergenske musikkmiljøet ønsker å hjelpe med det de kan, og arrangerer støttekonsert til inntekt for jordskjelv-ofrene på Haiti.
Så støtt opp, still på dugnadskonsert søn. 24/1

Artistene du vil møte på scenen er (i spillende rekkefølge):

MOI

EL-REGN

PIRATEN

EIRIK DEL BARCO SOLEGLAD

EMMERHOFF & THE MELANCHOLY BABIES

THE OWENS

ORBO & THE LONGSHOTS

”Vi håper selvfølgelig på å fylle Garage til maks på søndag, slik at vi kan bidra med mest mulig penger til Røde Kors og Kirkens Nødhjelp og arbeidet på Haiti. Situasjonen der er jo verre enn man kunne forestilt seg og det blir jo ikke bedre, så all hjelp er god hjelp.”, sier initiativtaker for støttekonserten, Kjartan Grønhaug

Inntektene fra støttefestivalen går uavkortet til Røde Kors og Kirkens Nødhjelp og vil bli øremerket støtte til Haiti-bistanden.
18 års grense i kjelleren. Dør åpner kl. 19 – Konsertstart kl. 20

Legg til ekstern kalender…