Dobbelkonsert Bonnie ‘Prince’ Billy & The Cairo Gang og Susanna & The Magical Orchestra til Norsk Litteraturfestival!

Norsk Litteraturfestival inviterer til en unik musikalsk opplevelse når Bonnie ‘Prince’ Billy and the Cairo Gang og Susanna & the Magical Orchestra spiller dobbeltkonsert i Maihaugsalen lørdag 29. mai.

Den amerikanske artisten Bonnie ‘Prince’ Billy har, med plater som “I See a Darkness” og “Master and Everyone”, for lengst blitt en legende blant kresne kjennere verden over, og regnes som en pionér innen alternativ musikk. Bonnie ‘Prince’ Billy er sjangeroverskridende som musiker, og poetisk og original som låtskriver. På Lillehammer vil han spille fra sitt nye album, som kommer ut i 2010.

Susanna & the Magical Orchestra består av Morten Qvenild på tangenter og Susanne K. Wallumrød på vokal.

Duoen har utgitt tre kritikerroste plater, og gjort flere uforglemmelige coverversjoner av låter som f.eks. Dolly Partons “Jolene” og Kiss “Crazy Crazy Nights”. I 2009 kom plata “3”, et foreløpig høydepunkt av en enestående duo som stadig oppdages av flere lyttere både hjemme i Norge og ute i verden.

En drøm har blitt til virkelighet! Gled deg til det som kan bli tiårets konsertopplevelse på norsk jord. Flykt fra Eurovision-infernoet og inn i en verden av ekstravagant musikk!

Legg til ekstern kalender…