NOVAFEST 2010 - LØRDAG

[Bilde]

16. og 17. april blir det igjen NOVAFEST på Blå og Strykejernet i Brenneriveien, og Lørdag 17. april gir vi deg full pakke! Det blir en eneste lang festdag: her kommer det ikke til å mangle på noenting.

Vi starter dagen med bakfullfrokost i kafeen på Strykejernet: en ekte berlinerfrokost til en god pris og med Skumma Kultur som frokostunderholdning. Er du klein etter Casiokids og Bra Trommis danseklubb på fredag? Vi kommer til å ta vare på deg , du trenger ikke gå noe annet sted!

Fra kafeen vil du kunne se radio i levende live hele dagen. Tekstbehandlingsprogrammet samtaler med Håvard Rem om hans nyeste bok Innfødte Skrik: du får være med på en utforskning av norsk svartmetall. Du vil få en dyptgående panelsamtale om norsk pessimisme rundt klimaspørsmålet i regi av Opplysningen 99,3. Paneldeltakerne her er fra Changemaker, Norges Naturvernforbund og Le Monde Diplomatique, og vi forsøker å finne svar på hvorfor det er et poeng å dra til Mexico – og hvorfor pessimismen blant unge er så stor. Nova Noir dekker behovet for å sitte inn og se film på ettermiddagen!

Ethvert kreativt behov vil også bli dekket da vi steller i stand et handlenettverksted! Ta med deg en tjuekroning og lag din helt egen veske! Potettrykk, perler, sjablonger og tekstilmaling, alt skal med!

På Strykejernets innerste rom vil du kunne se samtidsdans med en erogmetersykkel koreografert og danset av Heidi Jessen, Ann-Christin Kongsness og Sigrid Marie Kittelsaa Vesaas, avgangsstudenter ved Skolen for Samtidsdans.

I trappa ned fra Strykejernet finner du Pete Flemings installasjon Åpen Radio. Her kan du enten bidra – snakk inn i mikrofonen!, eller høre – gå inn i gangen og hør den lyden som det åpne radiostudioet tar opp.

Ved Indigo kan du gå på basar. Her finner du loppemarked, vafler, smykker, lykkehjul, plateselskaper, tombola, vintageklær og boklopper. Finn skattene dine og pynt til deg konsert og klubb på Novafest lørdag kveld! DJ Oddvar snurrer plater i et behagelig tempo.

19.00: Student ved Kabelvåg Filmskole Merete Offerdal vil snakke om og vise to av sine filmer. Deretter blir det konsert med Stine Janvin Motland . Da får du senoe av den fantastiske vokalkunsten hennes før resten av kveldens konserter starter nede.

PROGRAM:

  • 10.30: Kafeen åpner og radiosendingene begynner på Strykejernet. Begge deler holder på til 17.00
  • 11.00: MARKEDET åpner på Indigo. Er åpent til 15.00
  • 12.30: Danseforestillingen tilFLUKTsrom på Strykejernet
  • 19.00: Konsert og filmvisning med Stine Janvin Motland og Merete Offerdal på Strykejernet
  • 20.00: Dørene åpner på BLÅ
  • 20.30: Cold Mailman (erstater Pica Pica)
  • 21.15: No Kids
  • 22.15: Mount Eerie
  • 23.00: Klubb Poplogg på Strykejernet
  • 23.30: Klubb Shari Vari på blå

*Alt som skjer før 20.00 er GRATIS"

Les intervju med Phil Elverum på novafest.no

No Kids har tidligere spilt på blant annet Spasibar, og spiller lo-fi wierd-pop/nerd’n’b med massevis av sjarme og trøkk. Er du klar for litt klønete, men elegant, nerde-dans til intrikate, men fengende pop-toner er dette konserten for deg!

NOVAFEST 2010 FREDAG finner du HER

For flere nyheter, bandintervju, historien om NOVAFEST med eget bildegalleri og fulle tanter med cocktailglass, sjekk ut novafest.no og hold deg oppdatert

Legg til ekstern kalender…