KRISTIAN EVJU I GALLERI RAMFJORD 6-28 FEBRUAR

Lørdag 6. februar åpner Galleri Ramfjord sin første separatutstilling med den unge norske kunstneren Kristian Evju. Prosjektet som består av 25 nye tegninger og malerier dreier seg i utgangspunktet rundt Kristian Evjus forestilling om individuell visuell filtrering. Denne gangen har han fokusert mer på det intuitive narrative som blir til i arbeidsprosessen. Teknikken er begrenset til blyant på papir, akryl på plate med en trang til nitidig prestasjon i den kunstneriske prosessen. Han bruker ofte fotomateriale som referanse, men aldri i selve arbeidet, der er det kun maling og blyant.

Debuterte på høstutstillingen som 27-åring

Til tross for sin unge alder har han allerede en omfattende CV som forteller om en ambisiøs kunstner som vil noe. Han har en omfattende utdannelse og har hatt flere separate utstillinger og deltatt ved en rekke andre utstillinger i inn og utland blant annet i Skottland, London, Berlin og Oslo, sist i Tegnerforbundet i Oslo.

Artist talk på film

Galleri Ramfjord har siden årsskiftet laget film fra galleriet og har i denne omgang filmet en kunstsamtale mellom Kristian Evju og Edvarda Braanaas. Braanaas har vært omviser ved bla Astrup Fearnley Museet i 12 år og har bakgrunn innen både kunsthistorie og billedkunst. Se filmen på www.galleriramfjord.no

GALLERI RAMFJORD Kristian Evju ”Primal Relations” 6. februar – 28. februar 2010
Vernissage: lørdag 6. februar kl 12-15
Adresse: avd III: Schwensensgate 1 på St. Hanshaugen i Oslo
Telefon: 22 56 43 71 / 22 56 43 70
Åpent: Torsdag – fredag 12-18 og lørdag – søndag 12-16

Legg til ekstern kalender…