diskJokke band

Etter å ha lagd fest og fyrverkeri på både Sunkissed og åpningsfest på Kvarteret i siste er vi klare for by:Larm. Her er hva de sier:

Sammen med Prins Thomas og Lindstrøm, er Joachim Dyrdahl aka Diskjokke en av bærebjelkene i Oslos livskraftige elektronikascene.

Diskjokke ble først bragt fram i lyset av Prins Thomas, som ga ut tre låter på sin Full Pupp-label. Samtidig signet M.A.N.D.Y, DJ T og Get Physical-gjengen i Tyskland fem andre låter og slapp to tolvtommere på underlabelen Kindish. Hans særpregede, dubby blanding av house, italo og disko satte i gang praten, og snart remikset han låter fra bl.a. Lindstrøm, Spektrum og Bloc Party.

Debutalbumet “Staying In” kom på Smalltown Supersound, og er en trippy mastodont av et album. Lyden av norsk disko tatt til et fjernt og futuristisk sted, episk, groovy, cinematisk, poppete og ikke minst melodisk. Samtidig er det melankolsk og, som tittelen indikerer, å sitte innendørs for å lage musikk gjennom mørke høst- og vinterkvelder gjenspeiles i musikken.

Nytt album med det treffende navnet “En fin tid” kommer i februar.

Vi går forresten på 01:30

Legg til ekstern kalender…