Christer Knutsen, Sergeant Petter & Frank Hammersland

Frank Hammersland, Christer Knutsen og Sergeant Petter – tre sjelfulle menn!

Hvor mye meloditeft og rå musikalitet er det plass til på én kveld? Svaret får man antagelig når tre av våre aller fremste poptrubadurer inntar scenen sammen. Etter lang tids gjensidig beundring, legger Frank Hammersland, Christer Knutsen og Sergeant Petter nå ut på turné sammen. Noe vanlig gitarkameratshow blir det ikke heller, for mellom seg trakterer trioen også piano, bass, perkusjon, steel gitar og røff elgitar. Dermed kan de presentere nye, friske versjoner av noen av sine beste låter, ispedd ett og annet sologlansnummer.

Til sammen har disse tre feirede låtskriverne minst et par hundre egne sanger å velge mellom. Som frontfigur i Pogo Pops var Frank Hammersland Norges fremste popklassisist på 90-tallet, før bergensgutten la om til en mer rockete stil med Popium etter årtusenskiftet. To soloplater er det også blitt, samtidig som Pogo Pops har gjort et vellykket comeback de siste årene.

www.myspace.com/frankhammersland

Fra Bergen kommer også Sgt. Petter, også kjent som Petter Folkedal. Fire feiende plater har det blitt siden debuten i 2003. Sersjantens særegne miks av rock og pop, jazz og country, indie og moro har sjarmert mang en kritiker, mens en rekke musikerkolleger har leid ham inn for å strø litt gullstøv over deres eget materiale.

www.myspace.com/sgtpetter

Christer Knutsen, på sin side, ble først kjent som pianist i det stavangerske countryrockbandet Tumbleweed. Siden 2005 har han imidlertid gitt ut tre plater med sjelfull, country- og powerpop-inspirert rockemusikk, litt som en enmannsversjon av britiske The Faces.

www.myspace.com/christerknutsen

Tre talentfulle låtskrivere og musikere, alle med sterke, egenartede stemmer, som sammen byr på en musikalsk helaften helt utenom det vanlige.

Legg til ekstern kalender…