«Kåte og glade timer»

[Bilde]
-

Velkommen til fire timer i erotikkens og nytelsens tegn:
Cupido feirer 25 år og åpner dørene til «Kåte og glade timer»

Møt Cupidos orgasmepiloter og spør dem om råd og erfaringer med dildoer, massasjestaver, penisringer og annet som kan gjøre sexlivet ditt enda deiligere. Kjenn selv: Et stort utvalg av dildoer og annet utstyr vises frem. Gjør titten og samtalene deg fremdeles mer usikker enn fristet, er det bare å ta seg en tur i dildoprøverommet.

kl 13.15 «Tips til kåthet og glede» Cupido-redaktør Hanne Grasmo tegner og forteller i sin erotiske lekestue.

kl 14.15 Gratis kurs i erotisk dans Danske Kirsia Isabella Olufsen er forfatter, kursholder og dansepedagog. Hun kommer til Oslo for å lede inntil 300 interesserte i utforskelsen av erotisk dans: «Det handler om å nyte dansen, om fordypelse, om inderlighet. Med erotisk dans beveger vi oss rett inn i det brannfarlige området. Lydene våre viser vei.

[Bilde]
Det er overraskende å oppleve hvor grensesprengende mange føler det å utstøte lyder, bare å være i kroppen sin, akkurat slik den er. Nyte seg selv. Sette ned tempo, bevege seg langsomt – og så oppdage hvordan et indre rom åpner seg i deg,» forteller hun.

kl 15.15: Cupido-grunnlegger Terje Gammelsrud forteller om erotikken historie

I hele åpningstiden: Fetish-butikken Manillusion selger antrekk og utstyr, Laid viser frem den norske industridesigneren Line Iren Andersens helt nye dildo og penisringer, Silke forlag presenterer Kvinnens nytelsesbibel i norsk versjon og annen litteratur valgt utfra kvinnelig smak. Cupido Swingers forteller om landets trolig mest inkluderende swingersklubb. Kjøp tidligere Cupido-blader til 10 kroner stykket. Se utstillingen Cupido gjennom 25 år. Og se billedkavalkaden som viser at mye har skjedd i Norge på 25 år!

Gratis adgang. Kurset i erotisk dans har maks antall 300 deltagere.

Fabrikken, Malmøgata 2, lørdag 13. mars kl 1200 til 1600


Klokken 21 samme kveld feirer vi Cupidos første 25 år med en feiende flott Bursdag Burlesque! Du er hjertelig velkommen til å feire sammen med oss!

Legg til ekstern kalender…