Søvngjenger i Bergen

Velkommen til forestillingen ‘Søvngjenger’!

Søvngjenger hadde premiere under kulturnatt i Haugesund oktober ´09, har blitt spilt på Tysværtunet under bokfestivalen Blest, i Moster Amfi på Bømlo, og vises nå i Bergen.

Forestillingen, bestående av dans, musikk, og poesi/prosa, handler om mørkredsel, å elske og ikke elske. Musikken befinner seg innen elektronikasjangeren og er komponert av Roy Ole Førland. Truls Horvei har skrevet teksten og Marit Loe Bjørnstad har koreografi og dans.

Vel møtt!

Om de medvirkende:

Truls Horvei er forfatter og journalist. Han har utgitt to diktsamlinger og tre ungdomsromaner og tre cd-utgivelser sammen med musikere. www.trulshorvei.no

Roy Ole Førland er musiker og komponist. Han spiller i bandet A Boy Named Sue, turnerer med Heidi Marie Vestrheim og har hatt ulike prosjekter i regi av den kulturelle skolesekken.

Marit Loe Bjørnstad er frilans danser og koreograf. Hun har deltatt i to Bml-produksjoner (Brytningstid og Miss Saigon), og jobber for tiden med ulike bandsamarbeid, i tillegg til soloarbeid. Utgjør Loe i koreorafiduoen LieLoe. www.maritloebjornstad.wordpress.com

Arrangementet er støttet av Bergen Kommune.
Takk til Bergen Dansesenter for lån av dansestudio og Proscen for rimelig leie av prøvesal.

Legg til ekstern kalender…