Grafill Design (previously known as Grafill Oslo) inviterer til SOMMERFEST!

[Bilde]

Det er klart for årets sommerfest og vi er så heldige å kunne presentere den franske illustratøren, bildebokforfatteren og tegneserieskaperen Blexbolex! Det blir også sprudlevann og fingermat.

Om Blexbolex (Klippet fra Magikon sine nettsider):
Blexbolex / Bernard Granger (f. 1966) er en fransk illustratør, bildebokforfatter og serietegner, som har oppnådd stor nasjonal og internasjonal anerkjennelse. Han har gitt ut 12 bildebøker og mange tegneseriealbum og -hefter. Hans visuelle verden er stilisert, dekorativ og fargesterk, ofte med en nostalgisk og humoristisk tilnærming.

I 2009 vant Blexbolex prisen Goldene Letter for boka Bilder av folk (L’imagier des Gens), i konkurranse med 704 bøker fra 36 land. Juryen uttalte: «Its simple yet very eloquent and distinct illustrations are most captivating. Each one tells its own story though all are interrelated. … What a glorious children’s book!»

Vi gleder oss!

wikipedia
magikon
Amazon
Snasen

WOOP WOOP! NÅ HAR VI OGSÅ to fremragende spellemenn til å snurre plater og lage festivalstemning: SNASEN og MR IAN!!! Snasen beskriver platevalget sitt for kvelden på denne måten: Av musikk så blir det pubstep, shoegazer techno, 90 talls hip hop, 60talls glad psychedelia, wonky og hipster rock, hehe. noe sånt, skal prøve å verken skremme eller kjede noen men holde det interessant. Mens Mr Ian beskriver det slik: Musikken vil vel inkludere en del dirtyclubshit som dubstep/tropical/funky/house-etelleranet osv, men med et sunt innslag av beats og Hip-Hop. Skittent, godt og blandet!

Blex starter foredraget sitt ca 19.30 og vi serverer fingervann og boblemat. Kom så!
Og, kunne du tenke deg et inspirerende VORSPIEL? Start kvelden på DOGA der KHiOs avgangsstudenter viser filmen Typeface Det begynner ca 17 og varer til ca 18.30. Perfekt!

Legg til ekstern kalender…