Grafill Oslo - Åbäke workshop

Oppdatert informasjon:
Påmeldinger kan nå gjøres ved å sende en mail til [email protected]. Vi har satt en øvre grense på 20 deltaktere. Location blir kantina på KHiO i Ullevålsveien 5, møtes på utsiden av garasjeporten i Nordahl Bruhns gate, og det hele starter klokka 18.00. Bekreftelser på deltakelse vil blir sendt ut i morgen pr. mail.


Grafill Oslo ønsker velkommen til workshop med designkollektivet Åbäke. I forbindelse med Visueltdagene kommer Åbäke på besøk til Oslo, og i den anledning har vi vært så heldig å få de til å holde en workshop dagen før Visuelt braker løs. Informasjon om sted, tid, påmelding, og andre praktiske opplysninger kommer snart.


Om Åbäke: (Hentet fra Visuelt sine nettsider)
Åbäke er et Londonbasert designkollektiv som siden starten i 2000 har representert ytterpunkter innen det man tradisjonelt definerer som grafisk design. Gjennom en rekke konseptuelle prosjekter har Åbäke skapt mer enn 12 aliaser. Disse prosjektene omfatter blant annet plateselskapet Kitsuné, arkitekttidsskriftet Sexymachinery, forlaget Dent-de-Leone og middags-happeningen Trattoria der medlemmer av gruppen kokkelerer foran betalende middagsgjester på temporære steder i London og Berlin.


Deres åpenhet for det ukonvensjonelle og deres konstante søken etter nyskapning har gitt kollektivet en tydelig signatur, som gjør at de i dag er ettertraktede blant profilerte kunder som Hussein Chalayan, Maison Martin Margiela og Serpentine Gallery.


Kollektivet, som består av Benjamin Reichen, Kajsa Ståhl, Maki Suzuki og Patrick Lacey, har alle høyere utdanning innen kunst og design, og undervisning er en viktig del av Åbäkes praksis. De er faste forelesere ved Royal College of Art i London og er kjent for sine inspirerende workshops og foredrag. Våger du å la deg utfordre?


www.myspace.com/abakespace
www.kitsune.fr
www.sexymachinery.com
www.dentdeleone.co.nz

Legg til ekstern kalender…