StandUpKlubb

Jon Hjørnevik er poeten fra Voss som vil få oss til å le. Han snakker om sin familie, om seg selv og om IKEA-møbler. Det er lunt og det er morsomt. En finfin avslutter på en morsom kveld.

Joachim Skage er en Oslokar som står på de fleste klubber i Norge der han høster latter uansett tid på året. Er med å drive komiklubb i hovedstaden og står jevnlig på scenen der han leverer varer uansett dag!

Fede Brimsø er en stavangergutt som er lang, tynn og har et munnstykke som jobber overtid. Imiterer og forteller i et forrykende tempo til publikum bare må gi seg ende over.

Stian Blipp Glopholm er et fenom her i Bergen. Du hører han på radioen, på scenen, han danser og han nå er han begynt å reise rundt i landet og underholde. Vi forventer å høre mye fra han fremover.

Konferansier: Grim Moberg har blitt satset på av Latter og er en av få som ligger ute på både latter-tv på vg og Tidig på bt. Original, spinnvill og herlig gal. Et oppkomme av absurde tanker og en selvutleverer av rang. Grim er hundre prosent kun gøy!

Legg til ekstern kalender…