Kvinnehistorisk natt BERGEN! 5 ÅR!

Nok en gang. Kvinnehistorisk natt. Plakat. By. Kvinnelige helter. Moro.

For femte år på rad arrangerer vi kvinnehistorisk natt hvor vi hyller våre kvinnelige helter i offentligheten.

Denne kvelden håper vi at du vil være med å henge opp plakater av en dame som på en eller annen måte inspirerer, motiverer eller betyr noe spesielt for deg. Dette kan være alt fra din bestemor, din yndlingsromanfigur, Simone de Beauvoir eller Mona Størseth. Når du kikker rundt deg i byen vil du fort merke at gatene er oppkalt etter menn, statuene forestiller menn og byrommet i likhet med resten av offentligheten er preget av menn. Når kvinnene ses i byen er det ofte som passive objekter på byens reklameflater.

Derfor feirer vi kvinnehistorisk natt igjen!

Dette gjøres på følgende måte: man lager en plakat som bare fantasien setter grenser for. Du kan tegne, male, kopiere, klippe og lime på det formatet du selv velger. Kopier deretter så mange plakater du ønsker. Møt opp på den blå steinen med plakater klokken 18:00 8. mai, så går vi sammen rundt i byen. Eller heng dem opp når det passer deg, i løpet av natten. Lurt å ta med tape eller tapetlim!

Etter plakatrunden samles vi for debriefing, fest og litt fyll og konsert og baluba. Sted kommer. Det blir kanskje noe ekstra gøy også. Det får vi se!

Legg til ekstern kalender…