Adobe Houses supp. Ethan Smith Band

Fredag 21. Mai er vi stolte av å kunne presentere to meget spennende og nye prosjekter på Amatøren.

Den meritterte sør-afrikanske saksofonisten Ethan Smith stiller med band, og fremfører originale komposisjoner med dype røtter til sør-afrikanske musikktradisjoner, men også rikelig med impulser fra moderne vestlig jazz. Vi garanterer et spennende møte mellom to svært ulike jazztradisjoner.

Senere samme kveld kan du bevitne konsertdebuten til Adobe Houses, som er det nye bandet til Stian Tangerud fra velkjente The Samuel Jackson Five. Musikken har blitt beskrevet av bandet selv som en krysning mellom klassisk vestkyst-rock og moderne amerikansk indie, hvor Crosby, Stills & Nash inviterer Grizzly Bear på nachspiel for å synge hymner til soloppgangen. Bandet har ikke uventet et sterkt fokus på vokalharmonier, og har sågar to vokalister på fulltidsengasjement. For tiden er de i studioet til Minor Majority for å spille inn debut-albumet, så dette blir virkelig spennende.

Før, mellom og etter konsertene sørger DJ Glenn Olsen (Spasibar, Internasjonalen, Gloria Flames) for å sette deg i den rette stemninga, med det mål for øyet å få festen til å vare helt til det er på tide å snuble hjem etter stengetid.

cc. 50kr

Legg til ekstern kalender…