Oscillo Bass 2010 @ Emil & Samuel Presents: Funkin Matt

Som siste og avsluttende venue ut i vår rekke med bass-kvelder har valget passende nok falt på byens feteste takterrase, nemlig Emil & Samuel. Siden det både er helg og det er meldt over 20 grader bør dette være en utmerket location for en fredags-pils!

For å gjøre denne kvelden ekstra spesiell, har vi huket tak i noen nye og meget interessante navn fra vår egen lokale house scene. Funkin Matt er for de fleste her hjemme fortsatt en relativt ukjent fyr, til tross har 23 åringen levert solide house bangers i mange år allerede. Med flere hundre tusen views på youtube og drøssevis av remixer for storheter som Gregor Salto, er det åpenlyst at karen gjør noe riktig.

Men vi stopper ikke der, god-gutten Davidow fra det Oslopris-vinnende kollektivet Brokesteady skal også være med å sørge for topp stemning denne kvelden. David startet som tracker (Fasttracker) i de tidlige tenårene, produsert musikk og DJet i over ti år, men har først de siste årene utmerket seg blandt folk. Har bl.a. en utgivelse på Tensnake sitt edit label “Glossy Edits”, og ble i Oslo kjent i 2007 for smug.no’s posting av den sprø editen “Chop Soul” av “Cheri – Murphys Law”.

Og som om ikke det var nok kommer også Oscillo’s egen booking-ansvarlig Seth Skizzo til å joine moroa bak platespillerne. Som ene halvdel av dj-duoen Kids Love Bass sammen med DJ Nuhhh, har han den siste tiden spilt på en rekke av hovedstadens feteste klubber og konsepter.

Kort og godt; dette blir en kjempe aften!

For mer info om festivalen gå til: www.oscillobass.com

Legg til ekstern kalender…