StandUpKlubb

Fredrik Steen er en morokar fra Ulsteinvik som har fått folk til å le over hele Norge i over ti år nå. Er en eminent imitator og er en racer på å finne morsomheter overalt han ferdes

Olav Svarstad Haugland har kvittet seg med de fleste hemningene sine og blir morsommere og morsommere for hver dag som går. Kan gå fra lett underholdning til møøørke tanker på få lattre og tar frem ukulelen hvis det blir for skummelt.

Ellinor Christiansen er en annen komiker uten grenser. Liten og spe står hun og spøker om ting voksne menn ikke engang våger å tenke. Men Ellinor tenker det. Og det er morsomt. Fordi det dessverre er sant.

Stian Blipp Glopholm er et unikum fra Salhus som kan lage alle lyder som finnes på din synth og flere til. Og innimellom prater han også, og tror du ikke han er en knakenes god komiker også. Ung, fremmadstormende og et enormt talent.

Konferansier: Grim Moberg er blitt en mann å stole på. Glaskapen er i tøyler og vitsene er så sterke at du blir slått i bakken til tider av hans kraft og humor. Ingen tenker som Grim og derfor ler vi!

Dørene: 20.00

Show: 20.30

Alder: 20 år

Pris: 120,-

Sted: Ricks

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…