Din Allmektige Kelner presenterer Den Flyvende Orkidé: BEGLOMEG - DEATHCRUSH - BMS - OKER BOKER - INGRID POP - MARIANNE STRANGER - ÅSE KARLSEN

Den Flyvende Orkidé er en lukket fest. Påmelding er obligatorisk. Velg “delta” for å komme på liste. Vil du ha med venner, send navnene til [email protected].

Det blir konserter med Oker Boker, BMS, Deathcrush og Beglomeg. Foto- og kunstutstillinger av Ingrid Pop og Marianne Stranger. Backdrop av Åse Karlsen.

Hyggelige priser i baren.

Beglomeg – konsert
Et dansband for de levende døde, en spilledåse for kakkerlakker, med medlemmer fra Apple Falls, Cerrato, Frank Znort, Serena Maneesh, Pirate Love, 120 Days og enda noen til.

Deathcrush – konsert
“SKITTN NOWAVE for skitne tøser og sprengkåte menn,” sa Nam Phuong Nguyen (Fjorden Baby!). Andre sa Ciccone Youth, Godflesh og Flipper. Det blir hvertfall ufin noisepønk å danse til, spilt av no wave-trio med Snoop og gammal svartmetall som preferanser.

BMS – konsert
Frijazztrio bestående av Helge Bjørkø (tenor sax/keyboards), Kjetil Maribo (el.gitar) og Stephen Shephard (trommer). Sykedelisk, sax og støy slik Brian Eno ville likt det i ’78.

Oker Boker – konsert
Det er helt umulig å si hva duoen med bakgrunn i Sally Suicide driver på med nå. Vi aner ikke. Men vi gleder oss som drittonger.

Ingrid Pop

Marianne Stranger

Åse Karlsen

DJ Nico Grön

DJ Krokfot
Vi har lagt vår elsk på denne tredjedelen av Musikk, Dans og Drama (Radio Nova). Hans mixtapes følger med oss hvor enn vi går. Nobody makes us dance, it’s true, not like you do.
www.myspace.com/musikkdansogdrama

Legg til ekstern kalender…