SommerStandup

Runar Bønes har nå sommerferie fra skolen han går på et klassetrinn under sin lillesøster. Han heter Bønes, er fra Bønes, bor på Bønes og selger pølser kalt Bønes. Hvis ikke Bønes har en stor sønn, så har de det snart.

Stian Blipp Glopholm er, tross sin unge alder, en dreven kar på scenen. I bunn og grunn en beatboxer slash danser som nå skal slenge på humorist etter en ny slash. Vi bare ler!

Ole Soo er enda en av de nye, vitale trynene som har dukket opp på en humorscene i nærheten av deg. Skriver tekster som en veteran og etter flere år som hardcore fan så kom han seg opp på scenen. Vi er glade og gleder oss til resten.

Jan Tore Kristoffersen ble av BA omtalt i samme åndedrag som Mozart, Leonardo Di Caprio og andre barnestjerner som hadde fortsatt med en kreativ karriere. Jan Tore var den morsomste av de alle!

Roar Brekke er veteranen i Stand Up Bergen og skal avslutte en kveld med mye ferskt blod. Roar leverer en pakke der det ikke skorter på fysikken, parodiene og hyppigheten mellom latteren.

Konferanser: Grim Moberg har levert siden første gang han slapp løs galskapen sin på Landmark på en åpen mikrofonkveld. Så gikk ferden til Ricks, så Latter og nå har han en fot innenfor både her og der og er blitt en av de store i den nye bergensbølgen innen humor.

Dørene åpner: 20:00

Showstart: 21:00

Cc: 120,-

Legg til ekstern kalender…