Tre bursdager, to nye leiligheter, en som drar sin vei. Mange-for-en-fest!!
HOPPLA!


Linda har blitt voksen og kjøpt leilighet, og det har sannelig Susann gått hen og gjort i samme nabolaget. Ingrid er ikke fullt så voksen men driver og skal flytte og si hadet til Oslo til fordel for Bergen. I tillegg har sannelig alle tre bursdag sånn løselig samla rundt sommermånedene. Det er med andre ord duket for den store mange-for-en-FESTEN!

På Sagene finnes det nemlig en stor, deilig bakgård der vi kan grille og dingle og drikke og fjase fra klokka tidlig til klokka ganske seint. Adressen er OBS FORANDRING Grimstadgata 24 B, inngang fra innkjørselen ved Sagene Torg.
Uansett kan man jo få tak i Ingrid (91 80 02 15) eller Susann (93 09 76 48) eller Linda (99 38 93 10) hvis man ikke finner fram.

I bakgården er det store griller, og dessuten den verdensberømte, oppvarma Pavilliong Jenny Jensen man kan trekke inn i om verden blir kald og vond og vanskelig etterhvert.

Ta med noe i kurven du kan dele med alle. Og godt humør. Og kom, bare kom!

Det advares om og oppfordres til følgende: fotskryt, nynorsk, griseviser, grisevitser, rosa cava, marsvin, høylytt stand-up, krykkefyll, kattunger, hveteøl, obskøniteter, rød leppestift, glitter, litteratur-bashing, krigsrop, seksuelle tilnærmelser og grøftefyll. Okei?

Velkommen skal dere være!
Legg til ekstern kalender…