Svalen - festivalen som aldri lander

[Bilde]

Det koster 2 øl å komme inn! – Alle må være snille og greie!

Igjen fyller vi skogen med lerkesang, salig kvittring og saftige beats. Fra kjøkkenet og baren serveres det nydelig mat for nebbet og avkjølt drikke for strupen dag og natt, rett og slett sommerens fineste fest sett i fugleperspektiv!

Vi lover det blir svalt når vi får samla alle ryper og kråker vi kjenner og ikke kjenner til en kollektiv feiring av sommernatur, dugnadsvilje, mild berusning fra gjæra bær og de fineste banda Alenfolket veit om nå! Pakk sydensekken, telt eller hengekøye, inviter venner og kjente med på tur og kom til Svalen – festivalen som aldri lander!

Det er gøy å lage fest, men dagene etter har vært slitsomme for oss de siste årene, så dette er viktig: Vi lager festivalen i flokk, det betyr at også du må ta ansvar! Vi skal ikke kalle folk for gjøk, men iår er det ekstra viktig at du og dine holder det ryddig rundt dere, og at ikke en pipp ligger igjen i reiret ditt når du drar fra festivalen på søndagen. Som de sier på Færøyene: ” Fattig er den fugl som skiter i eget rede.”

Vi minner også om at alle slags dyr, hunder; uansett hvor greie de er og andre dyr blir hjemme, det blir fort stress for skogens løse fugler! Ikke plystr av dette! Bålbrenning og grilling fikser vi, så slapp av med det og!

Ta med nok penger til øl, mat og kvalitets t-skjorter i svale stoffer. Alt er like billig som alltid!

Møt opp i god tid til å bygge reir, kvittringen fra scenen bryter løs klokka 18!

Kart te Svalen i Oklungen finner du her, og tonetegner ska ha bøtter a kudos for logon som også blir å finne på kvalitets t-trøyer og singlets!

Legg til ekstern kalender…