Street art og urbanitet - ny utstilling åpner 2. august Galleriet i Frognervieen 44‏

Bård Kjøge Rønning og Liz Rekve viser i perioden 2.-12. august nye arbeider i en fellesutstilling i Galleriet i Frognerveien 44, Oslo.

Begge kunstnerne jobber i det moderne og urbane uttrykk. Bårds malerier har ofte et grafittipreg og gir deg tanker om Basquiets uttrykk. Han bruker ofte utradisjonelle flater og jobber gjerne med bygningsmaterialer i stedet for lerreter. Hans fandenivolskhet og ironi flørter med tilskueren og det er en modernitet i maleriene som vil tiltrekke mange.

Liz Rekves malerier preges ofte av abstrakte landskaper, urbanitet og storbystøy. De urbane maleriene bygges opp nærmest som slitne murvegger som er skitnet ned og urbant brukt slik kunstneren mener vegger bør brukes – til skjulte beskjeder og åpenbar urban sluskethet.

Både Bård Kjøge Rønning og Liz Rekve er autodidakte, men Bård har i tidligere år jobbet som teknisk assistent på Hennie-Onstad Kunstsenter og har derfra med seg både kunnskap og teknikk. Liz har med seg sin teknikk fra perioder på Art Center Florida og ateliertid hos Markus Brendmoe og Roar Werner Eriksen.

Legg til ekstern kalender…