Pargolf NM 2010

NORGESMESTERSKAPET I PARGOLF 2010


Gålå inviterer igjen til årets siste høydepunkt; Norgesmesterskapet i pargolf lørdag 25 september og årets villeste og vakreste ”Kiss goodbye” 26. september.


Gålå legger vekt på et arrangement som samler hele frisbeenorge gjennom helgen med en NM bane som er utfordrende på alle nivåer, felles middag/ bankett på lørdag kveld og ekstremopplevelsen ”Kiss goodbye” på søndag. Mer informasjon finner du ved å klikke i menyen i toppen.


[Bilde]


Noen endringer vil det bli i forhold til tidligere år. Vi vil gjerne at flest mulig skal få lov til å få oppleve pargolf på Gålå. Vi har derfor iår kuttet ut runden alternate og økt antall hull på de andre rundene. Det betyr at man skal gå minst 18 hulls “best” og “tough” shot istedet. Dette gjør at vi kan øke spillerfeltet fra 90 til 108.


Nytt av året er at vi også vil reservere en del plasser til de ulike offisielle klassene frem til 05. september. Etter dette er det fritt frem for alle prioritert etter den datoen siste person i paret registrerte seg. Her er de reserverte plassene: Open 25 par, Dame 10 par og Master 4 par.


NB! Ved påmelding så havner man på venteliste og først ved innbetaling så blir man overført til den offisielle spillerlisten.


For mer info om frisbeegolf se www.frisbeegolf.no

Legg til ekstern kalender…