Faglig Vorspiel: Norge vs Sverige

Faglig Vorspiel er et arrangement for inspirasjon, nettverksbygging og underholdning der teater- og filmbransjen møtes. Vi ser på hva som skjer utenfor Norges grenser innenfor film og teater. Gratis inngang. NB! Husk påmelding via påmeldingsskjemaet vårt, www.skuespillersenter.no.

NORGE vs SVERIGE

  • Regissør Kjersti Horn er utdannet ved Dramatiska Institutet i Stockholm hvor Sarah Canes Cleansed var hennes avgangsforestilling. Hun har også teatervitenskap mellomfag fra UiO. Regiopppdrag de siste årene teller forestillinger som Spring awakening på Oslo Nye teater, Valerie Solanas skal bli president i Amerika (Torshovteatret), Å Iska – Hamsun på tvers av tiden (Rogaland Teater) i forbindelse med Hamsun-jubileet, Folkeutrydning (Den Nationale Scene), Mitt navn er Rachel Corrie (Det Norske Teatret/Riksteatret/NRK Radioteatret) og Dumb Show (Dramaten).
  • Maria Mediaas Jørstad er teaterprodusent utdannet fra Dramatiska Institutet i Stockholm, har siden blant annet vært ansatt som på Nathionalteateret og i Blixten&co, der hun var produsent for Mamma Mia på Folketeatret.

PROGRAM FOR KVELDEN:

18.30- Dørene og baren åpner

19.00- Underholdning

19.15-20.00- Samtaler med de inviterte

20.00-20.15- Pause

20.15-21.00- Samtaler med de inviterte, åpner for spørsmål

21.00-22.00- Baren er åpen!

22-?- Kvelden er enda ung…

NORGE VERSUS
Vi ser på hva som skjer utenfor Norges grenser innenfor film og teater. Til hvert arrangement inviterer vi regissører, produsenter og skuespillere som jobber, eller har jobbet i USA, Danmark, Russland og Sverige.

Faglig Vorspiel er et arrangement for inspirasjon, nettverksbygging og underholdning der teater- og filmbransjen møtes.

Husk neste Faglig Vorspiel, fredag 26.november, kl 18.30-22.00: Norge VS Danmark

Faglig Vorspiel arrangeres av Norsk Skuespillerforbunds frilanskrets Oslo/Akershus v/ Hanna Kavli Lund i samarbeid med Norsk Skuespillersenter.

FAGLIG VORSPIEL er åpent for alle, og det er gratis inngang! OPHELIA stiller med bar!
OBS: Alle må melde seg på pga sjenkebevilgning. Påmelding via vårt påmeldingsskjema!

Legg til ekstern kalender…