MADE presenterer The Micropops + Margaret Berger m. band, Garage 27 Aug.

The Micropops – Kl. 23.00

The Micropops ble etablert i 2007 som et lite urbant pop-prosjekt i regi av Håkon Njøten. Låtene tok den gang utgangspunkt i demoer fra Håkon´s ”kjøkkenstudio” og skapte raskt interesse i undergrunnen ved å fremstå som meget melodiøst samtidig som den utstrålte noe mer ubegripelig og mystisk. Siden den gang har The Micropops skaffet seg en fyldig historie gjennom P3-hiten “Moonlight”, respektfulle giger, nytt særegent materiale og samarbeid med de fremste i Norsk musikkbransje.

I dag er The Micropops mer bevisst og målrettet enn noen gang. De er i gang med innspilling av album nr 2 som kan ventes første halvår 2011. Nytt materiale blir skrevet av Sofie og Håkon, og er inspirert av et bredt spekter pop som omfavner kommersiell pop så vel som den mer uoppdagede urbane pop-verden. The Micropops utfører nyskapende og kall det gjerne trendy pop, som fremføres gjennom et vått, synthbasert og sårt lydbilde som kan relateres mot en krysning av svenske JJ, Lady Gaga og The XX. Et slikt lydbilde samt et ytterst sårt samspill mellom den nye Norske pop-duoen resulterer i et show som ikke er vanlig å få servert på slike små scener.

www.micropops.com
www.myspace.com/micropops

Margaret Berger – Kl. 22.00

Margaret Berger har skrevet sanger siden hun var tolv og det tok ikke lang tid før hun vant det norske publikums hjerter og ører. Hennes debutalbum «Chameleon» fra 2004 viste en sterk artist både for nåtid og fremtid. Singelen «Lifetime Guarantee» ble en stor hit på norske radioer og vant Spellemannspris for beste video.

I 2006 kom «Pretty Scary Silver Fairy» som viste en artist i full blomst. Hun hadde jobbet med albumet i to år og hadde endelig funnet visjonen og uttrykket hun ville vise resten av verden. Et popalbum med et elektronisk lydbilde. Harde beats med søte melodier på toppen, som Margaret selv beskriver det.

Siden andrealbumet har det vært stille fra Margaret, men nå er hun endelig klar for å erobre Norge igjen. Denne høsten varmer hun opp til comeback-platen som kan ventes i 2011. Med tredjealbumet, som er produsert av Tomas Nærbø Smågesjø i Trondheim, sikter Margaret mot toppen av den norske elektropop tronen og publikum kan glede seg til livesmakebiter og vinylutgivelse som vil varme selv de mest stormfulle høstkveldene.

www.myspace.com/bergermargaret

Legg til ekstern kalender…