De Onde

av Niklas Rådström (Sverige)

en iscenesatt lesning med Oslo Internasjonale Teater

Torsdag 25. november kl. 19:00 på Vardeteatret i Rådhusgaten 19

I 1993 ble to år gamle James Bulger drept av to 11 år gamle gutter, de yngste morderne dømt i England på 250 år. Stykket handler om vårt forhold til det onde, og om hvor vanskelig det kan være å snakke om det som er uutholdelig å akseptere.

Vi legger opp til at denne lesningen skal bli en helt spesiell og sterk opplevelse, i det vi inviterer publikum til å delta i lesningen av stykket. Vi vil arbeide oss gjennom denne teksten og denne historien sammen med publikum, og gjøre dette til en kollektiv opplevelse. Vi er sammen om å takle dette vanskelige temaet i en forestilling som kanskje er mer som et rituale enn en teaterforestilling. Vi håper du vil være med oss og dele denne sterke, viktige og vanskelige teksten med oss den 25. november.

Vi lover en helt annerledes teateropplevelse.

Billettpris: 70,- kroner, billetter kan bestilles via [email protected] eller kjøpes i døra

Oversatt av Øystein Ulsberg Brager / Regi ved Philip Thorne og Øystein Ulsberg Brager / Inspisient: Michael H. Sciarrone, Teatersirkus

Forestillingen er støttet av Fond for Utøvende Kunstnere, Oslo Kommune og Stiftelsen Fritt Ord. Presentert med tillatelse fra Draken Teaterförlag.

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…