Inciden Compremise

Det er mange utgangspunkter til en enkelt slutt, eller sluttstasjon. ”Incident Compromise” er en gruppe kunstneres forskningsportofolie, rundt tematikken ”fangenskap, tilpassningsdyktighet og akseptering” av denne sluttstasjonen.

Metaforisk sett, så er vi vel alle fysisk eller mentalt, i større eller mindre grad fastsittende, fanget, stagnert eller ganske enkelt, vi står på stedet urørlig hvil, -i en eller annen av livets selvopptatte faser. I retrospektiv, er ikke dette nødvendigvis en dårlig ting, – det sagt med mindre vi dør. For i klassisk forstand, så gjør det som ikke dreper deg, sterkere, vi tilpasser oss, forandres og lever videre Men om valgets mulighet til å gjennomføre denne forandringen mister sin betydning. Om en ekstern kilde bestemmer seg for et annet utfall, handler det ikke lenger om å overleve, men om en rasjonell og intellektuell prosses om å akseptere din endelige avgang.

”Incident Compromise” er en interdisiplinær forestilling, der utøverne orkestrerer ordene til en legion av anonyme stemmer hentet fra hverdagen, gjennom bruk av tekst, samtidsdans og akrobatikk.
Produksjonene er et samarbeid mellom ”Rudi Skotheim Jensen Works” og Sudesh Adhana/ Xpoarts, med blant annet Eos Karlsson, Tilo Hahn og Ulf Knudsen. Produksjonen ble først oppført i 2007, men har nå blitt gjenprodusert, i anledning av ”Sirkus Landsbyen” og ”Ignite Festivalen.”

For kontakt og spørsmål om forestillingen; [email protected]
Kort video av produksjonen; www.youtube.com/watch?v=n0G…

”Inciden Compremise” spilles ;
Sirkus Landsbyen i Thorsovparken/Oslo Ignite Festival for samtidsdans i New Dehli
11 September, Lørdag; klokken 20.00 12 November, Fredag.
12 September, Søndag; Klokken 21.00 13 november, Lørdag.

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…