BAND OF HORSES (us) + The Megaphonic Thrift

“Can i just say thank God for Band of Horses. What a band. A real revelation” – Robert Plant

Band of Horses har såvidt rukket å forlate landet før vi i Spoon Train Live har gleden av å bekrefte at bandet kommer tilbake i februar. Den 20. februar gjør bandet sin hittil største klubbkonsert i Norge når de inntar Oslo Spektrum.

Amerikanerne har besøkt Norge flere ganger siden debuten “Everything All The Time”, Øyafestivalen var bandets første festivalopptreden i Europa etter at plata ble sluppet. Siden da har de besøkt Rockefeller, Folken, Hovefestivalen og Øyafestivalen igjen. Da de besøkte Rockefeller tidligere i år ble billettene revet bort på bare et par dager.

Bandet har siden debuten gitt ut to album, “Cease To Begin” og nå sist “Infinite Arms”. Skivene har fått anmelderne til å trekke sammenligninger med mange bra, om enn forskjellige, artister. Navn som Neil Young og Crazy Horse, My Morning Jacket, Tom Petty & The Heartbreakers, Creedence Clearwater Revival og Iron & Wine, er gjengangere i Band of Horses-anmeldelser.

I helgen stod de på scenen i både Stavanger (Rått og Råde) og Tromsø (Døgnvill), i tillegg til at de på torsdag svarte på spørsmål og lekte med eget låtmateriale i P3 Sessions. Konsertene i sørvest og nord fikk overveldende positive reaksjoner, på scenen peker formkurven opp, opp, opp.

De nye låtene som de gamle ble møtt med stor begeistring fra publikum i begge byer. Det ble en perfekt avslutning på festivalsesongen for hestene, som i tillegg fikk gleden av å besøke Ishavskatedralen hvor de fremførte “Marry Song” for et lykkelig brudepar som ble forlovet under bandets konsert på Rockefeller tidligere i år.

Etter helgens konserter å dømme, kommer Spektrum-konserten i februar til å bli virkelig begivenhet for bandet så vel som publikumet som ved flere anledninger nå har gitt bandet helt fantastiske mottakelser. Det er ikke uten grunn at Band of Horses elsker Norge.

http://www.bandofhorses.com/

Legg til ekstern kalender…