SVEINUNG RUDJORD UNNELAND - 09.09-03.10.2010

[Bilde]

Til utstillingen i Galleri LNM presenterer Rudjord Unneland en serie abstrakte malerier i små format utført i blandede teknikker.

Det abstrakte maleriet kan sees som en resignert og nesten provoserende gest i en tid der verdens mange utfordringer synes å kreve både sosialt engasjement og politisk handling.
I Rudjord Unneland sine verk kan man ane spor av løpske idealer og tapte ideologiske ambisjoner, men også en skjønnhet som manifisterer seg gjennom enkle komposisjoner av farger, linjer og arrangerte fragmenter.

Rudjord Unneland sier selv at kunsten handler om å se, lytte og erfare i en vid forstand. Kunsten skal bryte med vanen. Det er denne bestrebelsen som er drivkraften i Rudjord Unneland kunstnerskap.

Sveinung Rudjord Unneland endte sin utdannelse ved Kunsthøyskolen i Bergen avd. akademiet og Kunsthochschule Berlin-Weissense i 2007. Han har tidligere stilt ut ved blant annet Hordaland kunstsenter, Kunstnerforbundet, Christianssands Kunstforening, Bomuldsfabrikken og Høstutstillingen.

Ta kontakt med galleriet for mer informasjon.

[Bilde]
[Bilde]

Galleri LNM | Kongensgt. 2, 0153 Oslo | tir.-fre. 11-17, lør.-søn. 12-16 | Tlf: 22 42 15 78

Legg til ekstern kalender…