Utstilling: HELSINGFORS HORISONT 2030

Åpning tirsdag 14. september kl. 13. Helsingfors horisont 2030-paviljongen åpnes av Lars Bettum, enhetsleder på Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune og Erja Karkkonen, handels- og presseråd ved Finlands ambassade i Oslo. VELKOMMEN!

Sted: Palekaia (ved Operaen)
Åpent 14. september – 3. oktober, daglig kl. 11-17

Hva skulle du gjøre med 20 kilometer ny strandlinje?

I Helsingfors’ horisont skjer det store forandringer. Etter at den nye havnen i Nordsjö ble ferdig, er det nå store områder i bykjernen som kan gi plass til bolig- og kontorutbygging. I det kommende tiår står byen overfor en omfattende omveltning. Når de nye områdene skal planlegges og bygges, oppstår det en viktig utfordring når det gjelder bystruktur. Selv om områdene har lignende karakter som Bjørvika i Oslo fins det mange ulikheter når det gjelder f.eks. eiendomsforvaltningen. Helsingfors Horisont-paviljongen tilbyr et innblikk i planleggingsprosessen og det nye området.

Mer informasjon finner du i Helsingfors stadsplaneringskontorets publikasjon “I Medvind – Helsingfors Horisont 2030”
”http://www.hel2.fi/ksv/julkaisut/kirjat/myotatuulessa_sv.pdf" href=“http://www.hel2.fi/ksv/julkaisut/kirjat/myotatuulessa_sv.pdf”>www.hel2.fi/ksv/julkaisut/k…

Helsingfors Horisont 2030 er produsert av Helsingfors stad, Stadsplaneringskontoret.

Helsingfors Horisont 2030-utstillingen har tidligere blitt vist i Arkitekturfestivalen i London i juni og som en del av Helsinki Design Week og OpenHouseHelsinki-arrangementer i Helsingfors i august/semptember.

Legg til ekstern kalender…