Havresekken #4Da var høsten over oss og en ny Havresekk er klar på tapetet. Forrige sekk dro oss rundt hele St.Hanshaugen med korps. Denne gangen flytter vi inn på Soria Moria på Torshov og vi lover en formidabel aften med både svart electro-rock, pop, folkemagikere og en musikalsk trollmann fra Senegal.

ARTIST #13

Dette bandet har skiftet bandnavn flere ganger og har nå overgått seg selv med å gjenoppstå fra de døde. De leverer eksplosiv og elektronisk svart-pop av aller beste merke. Her får du fengende poplåter med driv i et synthsykt univers hvor man bare må danse! Du kommer til å elske dette bandet!

ARTIST # 14

Denne trollmannen av en musiker bærer i seg et enormt tilfang av tradisjonsmusikk fra sitt hjemland Senegal. Musikken er et realt rytmekalas, supplert med smektende og melodiøse vokalpartier. Han har spilt med storheter som Youssou N’Dour, Ali Farka Toure, men på Havresekken stiller han solo. Naturligvis.

ARTIST # 15

To gutter med hukommelsestap som spiller piano, ei jente med en kassettspiller på jakt etter den perfekt melodi og en gitarist som limer det hele sammen. Denne herlige kvartetten slipper sitt debutalbum kun noen dager før de skal spille hos oss og kommer til oss med sekkene sine full av ny musikk. Pop, knirk og skrap i Havresekken!

ARTIST # 16

Dette er en magi-trio som meisler ut sin tidløse, moderne musikk på tuftene av lange tradisjoner. Med hardingfele, vibrafon og cello møtes referansepunkter som Steve Reich, Morton Feldman, og norsk folkemusikk i et dvelende lydlandskap, med krystallklare og kontemplative klanger. På Havresekken får vi en sniklytt på den nye plata, før de legger Europa for sine føtter!Legg til ekstern kalender…