MOPTI avslutter Norgesturné p AMATØREN!MOPTI har vært på en aldri så liten norgesturné og avslutter det hele i Oslo 1. okt.
Etter en uke sammen på veien(med god stemning) kan jo bare dette bli tidenes konsert!

MOPTI består av:


Kristoffer Eikrem -trompet
Harald Lassen – saxofoner
David A. Sjølie – gitar
Christian M. Svendsen – bass
Andreas Wildhagen – trommer


MOPTI har et klart opphav i den tradisjonelle jazzkvintetten med trompet og saxofon i front, men skiller seg ut ved å bytte ut piano med gitar. Dermed oppstår et brudd med tradisjonene når elektronikk og effekter blandes med et sterkt akustisk lydbilde.


MOPTI har et sterkt fokus på groove, men veien fra de tyngre ostinatene til lekende lette rubato-partier er kort, og dermed preges bandet av fokusert og svært lydhørt samspill


MOPTI spiller stort sett orginalkomposisjoner, men drister seg innimellom ut på kjente og mindre kjente låter. Derav kommer også navnet MOPTI, som er en afro-låt av trompeteren Don Cherry, ikke fra byen MOPTI i Mali i Afrika, som noen kanskje tror (selv om vi har sørget for å dekke det afrikanske alibi)


MOPTI, altså!!!!!


PS: Ettersom bassist Christian Meaas Svendsen reiser på utveksling til Tyskland to dager seinere, gjør vi dette til en aldri så liten avskjedsfest!

Legg til ekstern kalender…