Teddy Touch & Big Paulie

Teddy Touch og Big Paulie slipper i samarbeid med New Era mixtapen “All The Way Turned Up”, og inviterer til release-party på Livingroom i Oslo. Gratis CD til de første gjestene.

Noen kommentarer fra deres musikkbransjekolleger:

TOMMY TEE:
“Big Paulie er Blodbyens DJ-legende som sitter inne med en kunnskap om rapmusikk som er hinsides noen andre her til lands. Teddy Touch er yngre og teknisk sett fortsatt en av de aller “vasseste” på platepillerene. Sammen tør jeg nesten ikke å tenke på hva disse gutta kan utrette.”

LARS VAULAR:
“Teddy og Big Paulie har alltid holdt det ekte. Stress Vol.1 mixtapekassetten gikk på repeat i bilen til min far storparten av 1997 (eller 98?), helt til vi fikk CD-spiller i bilen”

PATSKI LOVE (JUICY):
“Teddy Touch og Big Paulie er begge legender bak platespillerene med mer fartstid og historie enn de aller fleste her til lands. Hver gang vi har spilt med gutta har vært uforglemmelig!”

JODDSKI (TUNGTVANN/RAGGABALDER):
“Det er kanskje først nå folk ha fått øya opp for Bergens-hiphop, men når vi i Tungtvann kom på banen på slutten av 90-tallet holdt allerede disse 2 DJ-ene fanen høyt hevet. Selv er jeg vokst opp med Paulies tidlige eskapader på P3, på midten av 90-tallet, hvor han bl.a. introduserte meg for The Roots.”

SAMI ALEM (MTV.no)
“DJ Big Paulie! Norges svar på Kid Capri. En legende i gamet. Klarer alltid å rocke publikum uansett hvor han er… NYC, LA, BERGEN ELLER OSLO!”

TEDDY TOUCH
Full bio:
www.myspace.com/teddytouch
Website:
www.teddytouch.com

BIG PAULIE
Full bio:
www.myspace.com/djbigpaulie
Website:
djbigpaulie.blogspot.com

Legg til ekstern kalender…