Redesign

En aktivitetsplass for smart, kreativ og nyttig gjenbruk i regi av Bergen kommune og Klimaløftet
[Bilde]


musikk – moteshow – utstillinger – verksteder – konsert med The New Wine


Torgallmenningen, lørdag 23. oktober Kl. 11 – 16, facebook.com/redesign.gjenbruk


Redesign markerer slutten på Bergen kommunes klimauke, og startskuddet for Internasjonal Uke i Bergen


Torgallmenningen vil være full av aktiviteter denne lørdagen, med både innslag fra scenen og et yrende liv i de mange bodene. Her er noen smakebiter fra programmet:


Konkurranse
Bli med på konkurransen om å lage noe nytt av noe gammelt. Du kan lage et redesignet produkt av for eksempel klær, tekstiler, møbler, servise, redskaper, smykker, verktøy eller andre bruks- gjenstander. Ta med ditt bidrag til Torgallmenningen og kanskje blir du dagens redesign-vinner. Kåringen skjer under sceneprogrammet – og selvsagt blir det premier!


Sceneprogrammet
Programledere for dagen er Guttene – bedre kjent som Tommy Sulen og Tron Jensen. De vil lede et arrangement fylt med musikk, moteoppvisning, intervjuer og andre innslag.


Verksteder og Utstillinger
Hele Torgallmenningen vil være fylt av verksteder, boder og utstillinger fra en rekke bransjer, organisasjoner og redesignere og kunstnere. Det vil være sykkelreparatører og syere til stede, så husk å ta med ting du vil ha reparert. Du kan se på hvordan gammelt trevirke blir til flotte hytte- møbler og du vil treffe profesjonelle gjenbruksbedrifter, som Fretex og BIR. Du kan til og med lage dine egne lamper sammen med designere. Her er mange muligheter til å bli inspirert!


Byttemarked
Du kan levere inn CD-er, DVD-er, leker, bøker eller klær – og få noe tilbake i en egen byttebod!


Nytt liv til t-skjorten
Hvem har ikke én eller flere T-skjorter liggende som ikke lenger er i bruk? Alt du trenger å gjøre er å ta med deg to eller flere T-skjorter til Torgallmenningen. Fretex tar imot dine T-skjorter og vil finne nye bruksområder for dem. En av dine T-skjorter kan du også ta med deg hjem igjen med påtrykket REDESIGN-logo.


Konsert med The New Wine
Programmet avsluttes med en konsert med The New Wine! Bandet har akkurat sluppet ny cd og kommer til Torgallmenningen for å sette en ekstra spiss på arrangementet. Gruppa har fått strålende kritikker for sine tidligere utgivelser og vil garantert gi de fremmøtte en musikkopplevelse med god stemning og trøkk.

Legg til ekstern kalender…