Hindi Zahra & Speech Debelle @ Oslo World Music Festival

[Bilde]

Hindi Zahra har kommet seg inn i den musikalske verdenseliten på rekordtid. Hun kalles ørkenens Patti Smith og Afrikas Billie Holiday og kommer fra en berberfamilie i Marokko og er bosatt i Paris. I oktober var hun gjest hos Skavlan og låta ”Beautiful Tango” har klatret raskt oppover spillelistene på iTunes. Debutalbumet ”Handmade” er nylig utgitt av legendariske ”Blue Note” og ble en umiddelbar suksess.

Oslo World Music Festival er stolt over at stjerneskuddet Hindi Zahra erstatter K´naan. K´naan, som skulle ha besøkt Oslo World Music Festival fredag 5. november, avlyser både Asia- og Europaturneen sin i høst av personlige årsaker. Den britiske rapperen og Mercury-vinneren Speech Debelle, som skulle varme opp for K´naan, kommer fortsatt til å spille på Rockefeller fredag 5. november.


Hindi Zahra – Stand Up
Uploaded by EMI_Music. – Explore more music videos.

- Det er aldri hyggelig med avlysninger, men det er sånne ting som skjer alle festivaler. K´naan var en av headlinerne våre, og ingen lett artist å erstatte på kort varsel. Det var som ett lykketreff at Hindi Zahra hadde akkurat den datoen ledig midt i sin hektiske Europa-turne, utrolig flaks! sier festivalsjefen som er godt fornøyd med at Zahra skal dele scene med den britiske rapperen og Mercury-vinneren Speech Debelle. – Det er utrolig kult å få to så utrolig bra, unge, sterke, aktuelle kvinnelige artister til å gjøre konsert samme kveld! sier festivalsjefen.

[Bilde]

Publikum som har kjøpt billetter til K´naan på Rockefeller i Oslo, kan få disse refundert gjennom utsalgsstedet innen 20.november. De som ønsker å se Hindi Zahra og Speech Debelle og allerede har kjøpt billetter til K´naan/Speech Debelle, trenger ikke bytte inn billettene sine.

Legg til ekstern kalender…