Oktoberdans // DANS TIL FOLKET 2: esc ungdomskompani

Årets lokale innslag på Dans Til Folket er esc ungdomskompani. Bergen Dansesenter er produsent for kompaniet som vil presentere prosjektet Offline på tre steder under Oktoberdans 2010, henholdsvis på Bergen Storsenter (ved hovedinngangen), ved Ole Bull Statuen og på Torgallmenningen.

I arbeidet med de tre koreografiene i “Offline” tolker esc ungdomskompani tanker rundt grenser: å bryte grenser versus å holde grenser, å være utenfor, annerledes, ikke på nett versus å være på den “rette” siden. Om den rette siden i det hele tatt finnes?
De unge danserne beveger seg i offline, slik det defineres i filmredigering: I grovklippen bearbeides bildene fra en lavere oppløsning, i kornete, røffere kvalitet. I offline er bildene utflytende og ikke fullt så skarpe før dataene overføres til online hvor det klippes i maksimal kvalitet.

Tider:
-
28 oktober: 17.00 Bergen Storsenter | 17.30 Ole Bulls Statue / Torgallmenningen
-
29 oktober: 17.00 Bergen Storsenter | 17.30 Ole Bulls Statue / Torgalmenningen
-
30 oktober: 13.00 Bergen Storsenter | 13.30 Ole Bulls Statue / Torgalmenningen
-

Choreographers: Cecilie Ravndal Nilsen, Monica Reksten, Camilla Skrede Johannessen
Dancers: Brita Grov, Eirin Aadland Haga, Karoline Risnes, Kristi-Helene Engeberg, Kristian Vindenes, Marianna Minosova, Marianne Berg Nødtvedt, Maria Toppe, Sara Røisland Torsvik

Legg til ekstern kalender…