RUMBLE IN RHODOS - SINGLE SLIPPFEST på Garage!

Image and video hosting by TinyPic

RUMBLE IN RHODOS (N)

Follofandens indie-virvelvind går nok en gang over byen. Denne gangen med helt ferskt materiale i påsan! De kommer opp fra en lang dvale men har ikke sovet. Sammen med produsentene Erlend Mokkelbost og Anders Tjore har de sydd sammen deres tjedje langspiller som kommer til å ta alle med storm tidlig neste år. Herligheta blir mixet av selveste Nick Terry (Klaxons, Serena Maneesh, Libertines, Peaches, Long Blondes, Franz Ferdinand+++).

Men allerede i starten av desember kommer det en smakebit…
Nest siste kveld på Garage skal markeres med slippfest for Rumble in Rhodos sin nye single!
Går det an å få en bedre kombo? Disse karene har praktisk talt vokst opp i lokalene våre og har ikke tenkt å la Garage stenge uten å gi dere en verdig siste reis.

Det blir nye låter fremført live for første gang, samt gamle favoritter på setlista.
Spander litt skokrem på mokkasina… Her blir det god stemning!

www.myspace.com/rumbleinrhodos

THE SAMUEL JACKSON FIVE (N)

Konserter det siste året i så vel Moskva som bandets tredje turné i Tyskland, samt platekontrakt og utgivelse av en massiv 4 platers vinyl-boks på det tyske plateselskapet Denovali Records er hva som har stått på agendaen til postrockerne i The Samuel Jackson Five den siste tiden. SJ5 er bandet som fikk finfine kritikker i Norges større aviser for sin miks av jazzete postrock ispedd passe doser King Crimson.

Høydepunktet kom med utgivelsen av andrealbumet Easily Misunderstood i 2005, en plate som bl.a. av det amerikanske musikknettstedet Decoy Music ble kåret til årets beste instrumentale utgivelse, mens The Silent Ballet hadde bandet på 13. plass på sin liste over de beste bandene fra 00-tallet. Den ambisiøse oppfølgeren Goodbye Melody Mountain fikk ikke like mye oppmerksomhet, og bandet gikk mer eller mindre i hi, kun avbrutt av sporadiske konserter. Inntil nå. Gå ikke glipp av Norges beste postrock band på Garage denne super-kvelden.

www.myspace.com/thesamueljacksonfive

HOPE I DIE VIRGIN (N) – 1 ETG. KL 21.00

Etter å ha vært en godt bevart hemmelighet for indie-intellektuelle i mange år, har Hope I Die Virgin tatt syvmilssteg i riktig retning mot det ultimate amalgam mellom regntung, britisk synthpop og Dischord-soundet. Bandet forener psykedelia fra 60-tallet, kraut fra 70-tallet, post-punk fra 80-tallet og shoegaze fra 90-tallet. Fremdeles låter det bemerkelsesverdig fokusert og friskt.

Flere fikk øynene opp for bandet da den Emil Nikolaisen-produserte Ep’en “Sleeping Hands” ble sluppet. Der bandet før brukte støy for å massere lytterens ører, er det nå et mer selvbevisst og nyansert band som gir lytteren behandling i form av sofistikerte arrangementer, subtile harmonier og et syrehav av psykedeliske effekter. Dette er uforfalsket musikk for sjelegranskning og jaging av indre demoner. Hope I Die Virgins debutalbum “Is Forever No Way” er en betagende, luftig og melodiøs affære. Her er alt på sin rette plass med deilige koringer og brusende analoge synther. Skiva er spilt inn hos Bjarne Stensli i Harry’s Gym og mikset av Christian Engfelt (The Lionheart Brothers, Serena Maneesh, Elephant9 ++). Den ventes å komme ut på Oslos fineste undergrunnsetikett Fysisk Format til våren.

www.myspace.com/hopeidievirgin

Legg til ekstern kalender…