DATAROCK @ GARAGE OSLO

“Skal Garage Oslo legge ned? Hæ? Vi kommer!” DATAROCK

by Mads Maurstadby Mads Maurstad

Garage skal som kjent stenge, og DATAROCK har et helt spesielt forhold til nettopp denne adressen. Første gang vi spilte i kjelleren under Grensen 9 var nemlig så tidlig som 14. April 2002 – den gang “ipod” het “minidisc”, Jonas trommet i Amulet, Tarjei var tynn og stedet het So What. Åtte år og en haug med konserter senere kommer DATAROCK altså tilbake for å feire et av landets viktigste konsertsteder gjennom tidene.

19. november får du en ærlig og nedstrippet pønkevariant av DATAROCK – bort med LED & visuals og inn med parkanner & banner. Og muligens en gjesteartist eller to…

Det er med stor sorg at vi konstaterer nedleggelsen av hovedstadens mest markante Bergens innflytelse. Så da er det bare en ting å gjøre folkens – graaaaavøøøøøøl!

DATAROCK stiller som Fredrik Saroea på gitar og vokal, Tarjei Strøm (fra SEXY på NRK P3, Ralph Myerz & JHB og Black Diamond Brigade) på trommer, Thomas Larssen (fra Kids Like Us, First Cut, Crash og Ralph Myerz & JHB) på bass, og Kjetil Møster (fra Ultralyd, The Core, Trinity, Zanussi Five, Trondheim Jazz Orkester og King Midas) på sax og synth.

by Mads Maurstadby Mads Maurstad
by Mads Maurstadby Mads Maurstad

Garage er død. Lenge leve Garage

Legg til ekstern kalender…