Gjesteforelesning: Vilhelm Christensen

[Bilde]

Tidligere student ved AHO Vilhelm Christensen besøker sitt tidligere studiested med gjesteforelesningen “Masterplanning Beyond Urbanism” – Prosjekter fra OMA og FUTUREPROOF

Forelesningen vil gjennom tre masterplaner diskutere en tendens innenfor planlegging som går utover tradisjonelle urbane problemstillinger. Masterplanene omfatter temaene energi, bevaring og infrastruktur, i en regional, nasjonal og europeisk skala.

Vilhelm Christensen er master i arkitektur fra Arkitektur-og designhøgskolen (AHO) og Southern California Institute of Architecture (SCI-ARC) i Los Angeles. Etter å ha fullført sine studier arbeidet han i årene 2009 og 2010 for Office for Metropolitan Architecture (OMA) i Rotterdam. Ved OMA bidro han til både design- og forskningsprosjekter, bl.a. flere vinnerbidrag i internasjonale arkitektkonkurranser, og var spesielt involvert i AMO’s (OMAs tenketank) siste dedikasjon til fornybar energi.

Christensen har nylig vært med på å etablere FUTUREPROOF, et kontor med base i Oslo som kombinerer disiplinene arkitektur, kommunikasjon og strategi.

Gjesteforelesninger ved AHO
Hvert semester inviterer AHO en rekke internasjonale og nasjonale fagfolk til å forelese om sitt arbeid og praksis. Gjesteforelesningene holdes (nesten) hver torsdag i semesteret, kl 13.00, og er åpne for alle. Se fullt program på lenken under.

Legg til ekstern kalender…