Chateau Trudvang 2.juledagsfête


Trudvang Slott 2.juledagskalas!

Vinteren er endelig her, og igjen er Slottet i våre hender! Det er det åttende året på rad at Gunder og Henrik åpner overflødighetshornet og inviterer til fest for gamle og nye venner og deres venner. Vi har lang tradisjon med å servere et spekter av spennende pop og rock, og de siste tre årene har også en mild bris fra Sverige fått lov å gjeste selskapet. Festen preges av gjensynsglede, dans, nye fjes med brede smil, litt løsere slipsknuter og julefri.Munn Til Munn Metoden
Siden de to kjekke Fredrikstadguttene Kristian Torkelsen og Dennis Johansson møttes i 2008 har de laget nydelig housemusikk sammen, og låter som et norsk svar på franske storheter som Justice og Daft Punk. Med nærmest sci-fi-aktige synther og sampling av blant annet strykere, for ikke å glemme en tung dansbarhetsfaktor kommer de til å gi gulvet på Trudvang en utfordring.

Mye skjer på Munn Til Munn Metoden-fronten; snart er første plata klar. At den blir bra forteller singelen Avante Electro alt om. I tillegg har de remixet flere norske band. En samling av flere av disse remixene, pluss to egenkomponerte låter, kan lastes ned som en fullverdig og gratis mixtape på deres Myspace-side.Monolithic!
Okei, det er bare å innrømme det, dette bandet er ikke for alle. Men, for de som tåler trøkk, kontrollert kaos og store stemninger med melodiøs kjærlighet mellom linjene har noe fantastisk foran seg! Monolithic er Kenneth Kapstad, trommeslager ekstraordinær som man nå finner som tolvsylinderen bak Motorpsycho, og Stian Westerhus, norges mest spennende gitarist som blandt andre Jaga Jazzist benyttet seg av på sin siste plate. Disse to kanonene dundrer løs i lekegrinda si Monolithic, og kommer også til å lufte ut alle spøkelsene på Trudvang! Deep black christmas!

Monolithic er første band ut på den store scenen, konsertstart klokken 21.Sprutbass
Fra Dødpopkollektivet i Oslo får vi inn den skarpeste synthen i skuffen; Sprutbass! Han har imponert oss mange ganger, enten om det er på scena med DU, dansespillende med Melkeveien og de andre Skweefolka eller som nå; helt aleine med dødskontroll på grisete beats med uimotståelige synthlinjer! Sprut har rocka fete klubber over hele Europa og i Larvik har han satt Sporet på huet. Det er med et stort, stolt glis vi presenterer noe som er så totalt grimmt og groovy!
Sprutbass på MySpace

I tillegg får vi besøk av en herlig gjeng med Dj´er som holder festen varm ut i de små timer: DJ Chali er en vaskeekte larviking som har varmet opp for noen av verdens største stjerner, på Oslo-scener som Rockefeller, Sentrum Scene og Blå, men som er observert med det desidert største gliset på Trudvang! Lise Karlsnes pakker med seg sine favoritter, og er det noen som kjenner god dansemusikk, så er det henne! Chris Wareing, som til daglig jobber med Casiokids, har musikkpeil på internasjonalt nivå og kommer til å løfte kvelden!

Billettene er også lagt ut for salg, se her.

Legg til ekstern kalender…