Tha Vaccines (UK)

Hjemmeside

Myspace

Noe stort er på gang i London. Ryktene har svirret i hele høst. Kjernen til ryktene er Indie-rockbandet The Vaccines, og killerhiten Wreckin´ Bar (Ra Ra Ra). De første eksemplarene av singelen ble revet bort i en fei. Og selv om bandet bare hadde en demo å vise til, måtte halvparten av de fremmøtte til bandets første konsert i London snu i døra. Det var rett og slett utsolgt! Ryktene følger selvfølgelig opp med å fortelle om en konsert som gikk av hengslene.

The Vaccines består blant annet av Freddie Cowan, bror av Tom Cowan fra The Horrors. Det i seg selv er jo et kvalitetsstempel. Selv om bandets første singel er forventet i tilgjengelig opplag i løpet av november, er firkløveret allerede fullbooket med konserter til langt ut på nyåret. Og det er ikke så rart. The Vaccines og deres 2-3 minutters låter sitter som støpt. Bandet har tydelig hentet inspirasjon fra alt som noensinne har smakt godt. Det er snev av både The Sex Pistols, Buzzcocks og The Ramones, ispedd noen drivende catchy refreng. Men mest av alt er det noen fantastiske og rimelig nyskapende låter disse fire gutta har satt sammen.

NME har allerede konkludert med: «It´s Ace», og vi kunne ikke vært mer enig. Når The Vaccines inntar Internasjonalen 3. mars, er det greit å kjenne sin besøkelsestid. Det kreves intet annet enn en liten sniklytt for å forstå hvorfor!

Tekst – Isabella Greffel

Legg til ekstern kalender…