Skriveverksted for folk over 60 år

Skriveverksted for folk over 60 år

Skrivekurs for deg over 60 årJeg holder skriveverksted som henvender seg til folk over 60 år med fokus på erindringer. Målet er å få deltagerne til å skrive ned minner fra da de var barn og ungdom. Jeg håper at folk i løpet av kursene vil få skrevet ned noen vakre, triste, forunderlige, forferdelige eller gøyale historier. Tanken er også at skriveverkstedet skal inspirere folk til å fortsette å skrive hjemme.

Det trengs ingen forkunnskaper, bare en lyst til å skrive. Jeg har mange leker og teknikker for å skape skriveglede, sette i gang tanker, og vekke hukommelsen. Grunnen til at gruppen er satt sammen etter alder, er at folk som har levd noenlunde samtidig kan assosiere sammen og bruke hverandre til å framkalle minner.

Det vil bli gitt noen generelle skriveråd, men jeg har ingen fasit, og mye spennende kan skje når en gruppe vennligsinnede mennesker, med ulike erfaringer, møtes for å skrive om gamle dager. For å melde seg på dette kurset trenger man ikke anse seg selv som en flink skribent, eller være god i rettskrivning. å skrive er en glede i seg selv, men det kan også være spennende for venner og familie å få innblikk i minner fra gamle dager. Ta gjerne kontakt med meg hvis det er noe dere lurer på.

Tid og sted

Onsdager klokken: 15-17.30
Dato: 09.03, 16.03, 23.03, 30.03, 06.04, 13.04, 27.04, 04.05
Skriveverkstedet vil bli holdt i lokalene til Forretningsutvikling, Storgata 20 (6.etasje) i Oslo.

Påmelding

Påmelding og spørsmål kan rettes til Jorunn Solli: [email protected] eller på telefon: +47 97 123 102. Pris Kr. 2500. Minimum 6 deltagere og maksimum 10 deltagere.
Blogg: tekstuniverset.blogspot.com

Legg til ekstern kalender…