Nybegynnerkurs på dagtid på Kampen Klinikken (ny oppstartdato)

Tai Chi Kineo er en enkel og effektiv bevegelsestrening som gir kvalitativ innvirkning på kropp, sinn og helse. På dette kurset blir du introdusert til basisen i Tai Chi Kineo, prinsippet bak tradisjonene og praksisen. Vi jobber her med kroppsbevissthet gjennom bevegelse, pust, meditasjon og visualisering. Vi går gjennom både tekniske og kreative aspekter ved utøvelsen, alt under grundig og tydelig veiledning. Kurset gir en innføring i redskaper for å komme i kontakt med egen bevegelsesflyt og vi tar også for oss klassisk form som er en sekvens av bevegelser.

Praktisk informasjon:
Oppstart: 11.02.2011
Tid og omfang: Kl.12.00 – 13.30. Kurset går over ti ganger.
Pris: kr 2200,- (studenter og pensjonister 1800,-).

Kurset vil bli ledet av Tai chi kineo lærere Maja Roel og Turid Rivedal.

Maja Roel har vært utdannet Tai chi kineo lærer siden 2008. Hun har tidligere undervist i Tai Chi på Resonance treningssenter, Bevegelsesrommet, Holmen Fjordhotell og i en fast utegruppe i Slottsparken. Hun har videre gjort undervisningsoppdrag for Norges Vetrinær Forbund, Olympiatoppen og Bergen Arkitekt Skole.

Turid Rivedal har praktisert Tai chi kineo siden 1992 og vært utdannet siden 2006. Hun har tidligere ledet flere nybegynnerkurs og hatt faste grupper på Resonance treningssenter, Bevegelsesrommet og Pilates Room. Hun har videre gjort oppdrag for ulike grupper og enkeltpersoner.

For påmelding og spørsmål: [email protected]

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…