Slippfest: Team Me

By:Larm aktuelle Team Me slipper EP

Team Me var opprinnelig enmannsprosjektet til Marius Drogsås Hagen, men prosjektet vokste etterhvert til et band med hele seks medlemmer. Gruppas alternative popmusikk har et akustisk utgangspunkt, men er så rikt og lekkert orkestrert at akkurat dét er lett å glemme. De sammenlignes ofte med artister som Sufjan Stevens, Animal Collective, Jonsi og Arcade Fire, til dype bukk fra bandet.

Team Me var en av urørtfinalistene 2010, men i motsetning til mange av de andre finalistene med mye erfaring bak seg, var dette faktisk konsertdebuten til Team Me. Reaksjonene lot ikke vente på seg, og våren 2010 gikk låta “Fool” konstant på NRK P3, samtidig som utenlandske radiostasjoner og blogger begynte å omfavne Team Me.

Sommeren 2010 kom andre singel, “Weathervanes and Chemicals”, samtidig som bandet spilte hele åtte festivaler i Norge, inkludert to smekkfulle konserter på Øyafestivalen, som også fikk utenlandsk presse til å ta frem positive adjektiver. Høsten 2010 gjør Team Me sine første konserter i England.

“‘Weathervanes and Chemicals’, is really, really rather wonderful. Pitched somewhere in between Jonsi and Arcade Fire, it’s about as heart-warmingly lush as it gets.” (Lisa Wright, NME)

www.myspace.com/teammegjaggu

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…