Berimbau workshop - lag ditt eget instrument!

Helgen 19.-20. februar inviterer vi til berimbau-workshop for alle interesserte. For prisen av workshopen får du berimbauer med på kjøpet! Pris for hele workshopen inkludert berimbau 750 kr. Plassbegrensning for berimbauworkshop 12 stykker.

Betaling kan skje på treningene eller settes inn til Capoeira Angola Oslo på konto 97223036965. For mer informasjon sjekk ut facebook-siden vår, mail oss på [email protected] eller ring 995 000 92.

OM BERIMBAUEN

Berimbauen (uttales /bərɪmba’ʊ/) er et enkelstreng-instrument, en musikalsk bue, fra Brasil. Berimbauens opprinnelse er ikke fullstendig kjent, men det er ingen tvil om dets afrikanske opprinnelse, etter som verken urivånere i Brasil eller europeiske folkeslag bruker musikalske buer. Berimbauen ligner også dessuten instrumenter som spilles i de sørlige deler av Afrika. Berimbauen ble etterhvert inkorporert i den afrobrasilianske kampkunsten capoeira, hvor den styrer hvordan capoeiristaer beveger seg i rodaen.

Foto: Ida Dale Schjerven ([email protected])

OM LÆREREN

Professor Marivan Geraldo Gomes de Lima er fra Joao Pessoa i Brasil, og elev av Mestre Naldinho i Capoeira Angola Comunidade. Han har trent capoeira i snart 20 år og er en av de mest kjente capoeiristaene i delstaten Paraiba.

Legg til ekstern kalender…